×

بازخوانی فتنه ۸۸، در یازدهمین سالروز یوم‌الله نهم دی

  • دی ۸, ۱۳۹۹
  • ۰
  • اعلام پیروزی موسوی در ساعات اولیه رأی گیری!/ از عظیم‌ترین نماز جمعه جمهوری اسلامی به امامت رهبر انقلاب تا نماز جمعه مختلط فتنه گران با حضور هاشمی/ وقتی کروبی حرمت‌شکنان روز عاشورا را شهید خواند/ حماسه نهم دی‌ماه، خروش غیرت دینی مردم بر فتنه‌گران

    بازخوانی فتنه ۸۸، در یازدهمین سالروز یوم‌الله نهم دی
  • یادآوری آنچه در عاشورای ۸۸ گذشت و آن حوادث باورنکردنی و توهین‌های بی‌سابقه به «خون خدا»، جگر ایرانیان را خراش می‌دهد و اشک را بر گونه روان می‌کند.
    اکنون که در یازدهمین سالروز یوم‌الله ۹ دی‌ماه هستیم، برای جلوگیری از عوض شدن جای شهید و جلّاد و همچنین یادآوری روزهای تلخی که به مردم گذشت، لازم است وقایع هشت‌ماه اغتشاش آفرینی و آشوب‌طلبی های اصلاح‌طلبان مورد بازخوانی قرار گیرد. هر چند که حوادث آن روزها بارها بازخوانی شده، اما در سالروز نهم دی ماه، لازم است که اتفاقات و ماجراهایی را که کار را به حضور مردم در خیابان‌ها و اعلام برائت از فتنه‌گران کشاند، مورد اشاره قرار بگیرد.
    از همین رو رجانیوز، به بازخوانی وقایع و اتفاقات مهم ایام فتنه می‌پردازد.
    اولین ادعاهای کذب و بی اساس
    برای اولین بار در همان روز شروع رای گیری انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری، سایت اصلاح‌طلب قلم‌نیوز در ساعت ۱۳:۱۱ به نقل از ابوالفضل فاتح رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مهندس موسوی، خبری با عنوان «پیروزی مهندس موسوی با فاصله زیاد قطعی است/ همه برای این پیروزی یک سجده شکر بدهکاریم» منتشر ساخت. این سایت هم چنین در ساعت ۱۹:۰۱ به نقل از فرشاد مومنی عضو ستاد مهندس موسوی نوشت: “میرحسین موسوی در آستانه شکستن رکورد ۳۰ میلیون رأی است.” و در ساعت ۲۰:۲۱ نیز در خبری اعلام کرد: “موسوی بیش از ۶۰ درصد آرا را کسب کرده است.”
    البته ذکر این نکته نیز ضروری است که ساعتی قبل از اینکه قلم نیوز خبر کذب پیروزی موسوی را منتشر کند، ساعت ۱۲:۱۰ سایت یاری نیوز به نقل از سید محمد خاتمی، خبر پیروزی میرحسین موسوی در دور نخست انتخابات را مخابره نمود.
    همچنین سایت جمهوریت، وابسته به جریان اصلاح‌طلب، در ساعت ۲۱ خبری با عنوان «خاتمی به موسوی تبریک گفت»، خبر از پیروزی موسوی، آنهم قبل از اتمام رای گیری ها داد.
    در آخرین ساعات رای گیری علی اکبر محشتمی پور رییس کمیته صیانت از آرای موسوی با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که «چه شواهدی برای پیروزی موج سبز و برنده شدن موسوی در کشور دارید؟» گفت: “چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است”. یعنی بدون اینکه هیچ استدلالی مبنی بر پیروزی موسوی در انتخابات داشته باشد، از پیروزی جریان اصلاح‌طلب در انتخابات صحبت کرد. وی در ادامه نیز از قابل قیاس نبودن آرای موسوی و دیگر کاندیداها سخن گفت و از برگزاری جشن پیروزی حامیان موسوی در ۲۳ و ۲۴ خرداد خبر داد.
    همان ساعات نیز که هنوز رای گیری ادامه داشت، موسوی با برگزاری یک کنفرانس خبری، اعلام کرد “برابر اطلاعاتی که از ستادهایمان در سطح کشور داریم، برنده قطعی با نسبت آرای بسیار زیاد اینجانب هستم.”
    ۲۳ خرداد، اعلام رسمی نتایج انتخابات
    بنابر اعلام رسمی وزارت کشور، از ۳۹ میلیون و ۱۶۵ هزار و ۱۹۱ برگه رای ماخوذه، محمود احمدی‌نژاد با ۲۴ میلیون و ۵۲۷ هزار و ۵۱۶ رای و کسب ۶۲٫۶۳ آرا رئیس جمهور منتخب ملت ایران معرفی شد. محسن رضایی با ۶۷۸ هزار و ۲۴۰ رای (۱٫۷۳ درصد) ، مهدی کروبی با ۳۳۳ هزار و ۶۳۵ رای (۰٫۸۵ درصد) و میرحسین موسوی با ۱۳ میلیون و ۲۱۶ هزار و ۴۱۱ رای (۳۳٫۷۵ درصد) نتوانستند آرای اکثریت را برای خود جلب کنند. میزان آرای باطله نیز ۴۰۹ هزار و ۳۸۴ رای بود.
    در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران، بنابر اعلام رسمی وزارت کشور، بیش از ۳۹ میلیون از ۴۶ میلیون ایرانی واجد شرایط جهت رای دادن در انتخابات شرکت کردند که مشارکت بیش از ۸۵% از مردم در این انتخابات، طی ۳۱ سال استقرار نظام جمهوری اسلامی یک رکورد جدید و بی سابقه محسوب می‌شد.
    اما ستاد انتخاباتی موسوی با صدور اطلاعیه ای با رد نتایج انتخابات اعلام کرد: “امروز اراده و عزم مردم ایران در برابر یک پدیده اعجاب‌انگیز به نام دروغ، تزویر و تقلب، بهت‌زده شده و بیش از پیش دلتنگ امام راحل است تا نزد او شکایت برد.”
    این درحالی بود که وزیر وقت کشور در نشست خبری خود با بیان اینکه نماینده‌های کاندیداها از ابتدا تا پایان شمارش آرا بر سر صندوق‌ها حضور داشتند، گفت: “حاضریم استان به استان و شهر به شهر، کلیه آرا را در اختیار نامزدها بگذاریم و حتی حاضریم همکاری‌های بیشتری داشته باشیم تا اگر شبهه‌ای وجود دارد برطرف شود.” محصولی در ادامه تاکید کرد: “هیچ مستندی از تخلفی که در نتایج انتخابات اثر گذار باشد نداشتیم و اگر ارائه شود، پیگیری خواهد شد.”
    استدلال‌های سطحی و کودکانه
    زهرا رهنورد همسر مهندس موسوی طی گفتگویی که با شبکه تلوزیونی بی بی سی فارسی، درباره ادعاهای جنبش سبز در ارتباط با انتخابات داشت، گفت: “نتیجه آرا دقیقا عکس آن چیزی است که واقعیت دارد، یعنی دقیقا نسبت آرای موسوی به احمدی نژاد ۴ به ۱ بوده است. یک نقاطی هستند که خودشان نشان دهنده نادرست بودن میزان آراست. مثلا ترک زبانها و مردم آذرباییجان فرزند خودشان را رها نمی کنند تا به فرد دیگری رای بدهند یا خود بنده که بارها گفتم من لر هستم و آقای موسوی هم گفته داماد لرستان است، لرها داماد خودشان را رها نمی کنند و به احمدی نژاد رای بدهند. این دو مورد برای ما ملاک است که باقی موارد هم همینطور است.” وی در پاسخ به خبرنگار بی‌بی‌سی که پرسید «رای آقای موسوی بر اساس برآوردهای شما چهار به یک بوده است، در قیاس آقای احمدی‌نژاد مستندات شما چه هست؟» اظهار داشت: “در شهرستان ها و تهران در واقع تجمع مردم حاکی از این بود که آرای موسوی بسیار بالاتر از آن است که اصلاً قابل تصور باشد، هر وقت طرفداران دو طرف حاضر می شدند، طرفداران احمدی‌نژاد در حد یک صدم بودند در مقابل طرفداران موسوی … ما نمی دانیم چگونه با این صندوق ها عمل شده و رأی‌ها چگونه دست برده شده و چه بوده، فقط می دانیم که نسبت موسوی به احمدی‌نژاد ۴،۵ به یک یا ۴ به یک یا جاهای دیگر ممکن است مثلاً ۳ به ۱،۵ باشد.”
    به عبارتی دیگر دلیل حامیان موسوی، داماد لرستان و آذری زبان بودن موسوی و همچنین تجمع‌های قبل از انتخابات طرفداران موسوی بوده است.
    مهدی کروبی نیز که تعداد آرایی که به دست آورده بود، از آرا باطله کمتر بود، با انتشار بیانیه‌ای نتایج انتخابات را نپذیرفت. کروبی در پایان بیانیه‌اش نوشته بود: «این تازه اول داستان است.»
    این شبهه افکنی در نتیجه انتخابات، جریان‌های معاند و ضد انقلاب را هم ترغیب کرد که علیهجمهوری اسلامی موضع‌گیری کنند.
    ابوالحسن بنی صدر که با سرکرده منافقین و در لباس زنانه از ایران گریخته بود، در مصاحبه با تلوزیون صدای آمریکا نتایج انتخابات ایران را «تقلب بزرگ» توصیف کرد.
    مجمع روحانیون مبارز نیز بدون هیچگونه دلیل منطقی و محکمه پسندی، با صدور بیانیه ای خواستار ابطال نتایج انتخابات ریاست جمهوری شد.!
    بعد از ظهر ۲۳ خرداد ماه، اغتشاشات پراکنده در تهران آغاز شد. تعدادی از دانشجویان دانشگاه تهران در حالی که به دو دسته موافق و مخالف نتایج انتخابات تقسیم شده بودند در خیابان ۱۶ آذر و سپس میدان انقلاب علیه همدیگر شعارهایی سردادند. مخالفین شعارهایی همچون مرگ بر دیکتاتور و موافقین شعارهایی چون قبول اکثریت، نشان آدمیت سر دادند. در حالی که جمعیت به سوی وزارت کشور حرکت می کرد، در خیابان فاطمی سطل های زباله توسط معترضین به نتایج انتخابات به آتش کشیده شد و به تدریج با تاریک شدن هوا، درگیری ها بین نیروی انتظامی و اغتشاشگران شدت گرفت. پیروزی قطعی دکتر احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست جمهوری دهم همان‌طور که انتظار می‌رفت با واکنش خشونت‌طلبانه برخی هواداران سایر رقبا به ویژه موسوی مواجه شده و این اوباش اجیر شده در میدان ولی‌عصر(عج) تهران اقدام به آشوب خیابانی و صدمه زدن به اموال عمومی کردند. هم چنین حوالی ساعت ۱۸ یک دستگاه اتوبوس در خیابات مطهری به آتش کشیده شد.
    مجموعه تحرکات انجام شده در سطح شهر تهران طی ساعات پس از پایان انتخابات ریاست جمهوری، محصول طراحی اتاق عملیات آشوب و اغتشاش اصلاح‌طلبان در تهران است. این اتاق عملیات آشوب طی ۲۴ ساعت گذشته و با حضور مؤثر محسن امین‌زاده و مصطفی تاج‌زاده مکرراً تشکیل جلسه داده و در حال برنامه‌ریزی برای دروغ‌پراکنی و شایعه‌سازی مانند پخش شایعه حبس خانگی موسوی و همچنین سازماندهی اراذل و اوباش برای ایجاد آشوب‌های خیابانی است. در همین راستا تعدادی از عوامل اصلی متهم به هدایت آشوب‌های خیابانی در تهران از جمله تاج‌زاده، رمضان‌زاده، میردامادی، بهزاد نبوی، محمدرضا خاتمی، مجردی، شریعتی، صفایی فراهانی، تقی رحمانی، هدی صابر و زیدآبادی بازداشت شدند.
    همنوایی رسانه‌ی اسراییلی با موسوی و حامیانش
    ۲۴ خرداد ماه و در ادامه تکرار ادعاهای بی اساس جریان اصلاح‌طلب، مبنی بر تقلب در انتخابات، سایت اسراییلی هاآرتص نوشت: «بی شک در انتخابات ایران دستکاری شده است. نتایج منتشر شده منطقی نیستند. امکان نداشت احمدی نژاد در دور اول از این حمایت گسترده برخوردار باشد.»
    دیدار رهبر انقلاب اسلامی با موسوی
    ۲۵ خرداد رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار میرحسین موسوی با ایشان، بر پیگیری مسائل از طریق مراجع قانونی تأکید کردند. در این دیدار که عصر دیروز انجام شد آقای میرحسین موسوی ضمن ارائه گزارشی، دیدگاه خود را درباره روند انتخابات بیان کرد. رهبر معظم انقلاب با تأکید بر لزوم حفظ آرامش و متانت خاطرنشان کردند: “در دوره های قبلی انتخابات نیز برخی افراد و نامزدها، مسائلی داشتند که از طریق شورای نگهبان به عنوان مرجع قانونی رسیدگی به شکایات انتخاباتی، پیگیری کردند و طبعاً در این دوره نیز مسائل باید از طریق قانونی دنبال شود.” ایشان با اشاره به نامه آقای موسوی به شورای نگهبان افزودند: “به شورای نگهبان تأکید شده که با دقت به این نامه رسیدگی شود.” رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تحریکات دشمن و برخی طراحیهای پشت صحنه برای به آشوب کشاندن خیابانها خطاب به آقای موسوی افزودند: “جنس شما با این گونه افراد متفاوت است و لازم است کارها را با متانت و آرامش پیگیری کنید.” ایشان با تحسین از حضور بی سابقه مردم در انتخابات ۲۲ خرداد افزودند: “به یاری پروردگار انتخابات با اتقان، صحت و آرامش خوبی برگزار شد و شما هم مسائل مورد نظر را از طریق قانونی پیگیری کنید.”
    راهپیمایی مسالمت آمیز یا اغتشاش و آشوب؟
    راهپیمایی غیرقانونی هواداران موسوی از میدان انقلاب تا آزادی برگزار شد. در این راهپیمایی موسوی، کروبی، خاتمی، فائزه هاشمی، مجید انصاری، غلامحسین کرباسچی، محمد رضا خاتمی و … حضور داشتند. در انتهای مراسم آشوب گران تعدادی  اتوبوس، بانک، موتور سیکلت و دیگر اموال عمومی و شخصی را به آتش کشیدند. همچنین حمله به پاگاه نظامی بسیج مقداد در خیابان آزادی موجب درگیری مسلحانه نیروهای نظامی و اغتشاشگران شد که متاسفانه در این درگیری ها یک مادر و دختر (سرور برومند و فاطمه جب پور) در مهدکودکی در اثر اصابت گلوله به شهادت رسیدند. هم چنین داوود صدری ۲۶ ساله و شاغل در شرکت دارو سازی،  مسعود خسروی ۴۵ ساله کارمند تاکسیرانی و عضو بسیج و حسام حنیفه ۱۹ ساله و کارمند شرکت نقشه کشی از افرادی بودند که به ضرب گلوله های غیرسازمانی به شهادت رسیدند و به همین علت خانواده های آنان از مسببین اغتشاشات بعد انتخابات و شخص میرحسین موسوی اعلام شکایت کردند.»
    عظیم‌ترین نماز جمعه تاریخ جمهوری اسلامی ایران
    ۲۹ خرداد ۸۸ دانشگاه تهران یک روز تاریخی دیگر را برای همیشه به نام خود ثبت کرد و آن هم برپایی عظیم ترین نماز جمعه تاریخ جمهوری اسلامی، به امامت رهبر معظم انقلاب بود. ایشان در خطبه های نماز جمعه با طرح مسایل مختلفی از جمله حوادث بعد انتخابات، تاکید بر رسیدگی قانونی به اعتراض معترضین توسط شورای نگهبان، نقاط قوت و ضعف مناظرات تلویزیونی قبل انتخابات، اشتباه در نام بردن افراد در مناظره ها، تفاوت نظرهای بین مسئولین ارشد نظام، نزدیکی نظر رییس جمهور نسبت به هاشمی رفسنجانی به ایشان، عدم امکان وقوع انقلاب مخملی در جمهوری اسلامی، تاکید بر رقابت دورن نظام هر ۴ نامزد انتخابات، باج ندادن به قانون شکنان، ضرورت پرهیز از اردو کشی های خیابانی، رسوایی سران جنایتکار امریکا و انگلیس در جهان  و … به طور مفصل با مردم صحبت کردند.
    حمایت فدائیان خلق از موسوی و کروبی
    سایت اخبار روز، وابسته به گروهک فدائیان خلق نوشت در روز ۲۹ خرداد ۸۸ در حمایت از فتنه گران نوشت: « شکی نیست که نه آقای موسوی و نه آقای کروبی کاندیدای ایده آل برای ایجاد تغییرات بنیادی نیستند اما شرایط سیاسی فعلی و جنبش برآمده از آن، می طلبد با پرهیز از حداکثرخواهی، همدلی و همراهی داشته باشیم. اگر جنبش بتواند انتخاباتی با حضور ناظران خارجی را به کرسی بنشاند آن وقت گام اساسی برای تغییرات جدی ساختار حاکمیت برداشته شده است.»
    به آتش کشیدن مسجد
    تجمع بدون مجوز حامیان مهندس موسوی در تاریخ ۲۹ خرداد، آنهم به دعوت مجمع روحانیون مبارز از میدان انقلاب تا آزادی برگزار شد. در این تجمع که دیگر در آن جمعیت انبوه روزهای گذشته دیده نمی شد، بی‌اعتنایی مردم به این تجمع غیرقانونی با خشم اغتشاش‌گران مواجه شد و این طیف که تلاش زیادی داشتند در ۲ تجمع قبلی خود در میدان هفتم تیر و میدان امام خمینی وجهه‌ای مسالمت‌آمیز از تجمعات خود نشان دهند و حتی از این اجتماع‌ها با عنوان “تجمع سکوت” و همراه با آرامش یاد می‌کردند، امروز بار دیگر دست به آشوب‌گری زدند. طی این اقدامات بیش از ۱۰ نفر از هموطنان کشته و ده ها نفر زخمی شدند. اوباش با سنگ و کوکتل مولوتف به ناحیه بسیج مقداد در خیابان آزادی حمله کردند که با مقاومت بسیجیان مواجه شدند. همچنین اغتشاش‌گران به مسجد لولاگر در خیابان آذربایجان نیز حمله‌ور شدند و بخش‌هایی از مسجد را به آتش کشیدند.
    آشوب‌گران پس از آنکه در اثر مقاومت دفاعی نیروهای نظامی مجبور به فرار شدند، اقدام به آتش زدن لاستیک و تعدادی موتورسیکلت کردند و با حمله به برخی موتورسواران و ضرب و شتم آن‌ها موتورها را آتش زدند. همچنین دامنه‌ی این درگیری‌ها به خیابان ستارخان تهران نیز کشیده شد و یک اتوبوس شرکت واحد توسط اوباش به آتش کشیده شد. با این حال، برخورد قاطع نیروهای نظامی و مردمی با اغتشاشگران موجب شد این افراد متفرق شوند و آخرین دست و پاز دن‌ها و زورآزمایی‌های خیابانی به منظور اعمال فشار برای تحقق خواسته غیرقانونی ابطال انتخابات ناکام ماند، به طوری که تا قبل از تاریک شدن هوا تمام مناطق دست‌خوش آشوب، آرام شد.
    انتشار فایل صوتی فائزه هاشمی
    همین ایام، فایل صوتی سخنان فائزه هاشمی در اجتماع معترضین در خیابان آزادی منتشر شد. وی در بخشی از سخنانش می گوید: «اگر تاریخ را نگاه کنید رهبری در زمان ریاست جمهوری، نخست وزیرش از سوی آقای خمینی تحمیلی بود. زمانی که هاشمی رییس جمهور شد، او رییس جمهور آقا نبود. خاتمی هم همین طور. تنها دوره ای که رهبر واقعیست الانه. یکی از مشکلات اساسی مربوط به خاتمی بود. او کاره ای نبود. عامل اصلی این دیکتاتوری ها را خاتمی می دونم چون در ۱۸ تیر مسیر را به سمت تندی برد که همه چهره ها را لو داد و رو کرد و دست همه ی اصلاح طلب ها رو شد و رسید به ۱۸ تیر. آقای خامنه ای هم هوشیار شد و از اونجا کابوس ما شروع شد و از انتخابات بعدی دیگه اصلاح طلب ها قدرت نگرفتند و سر بابام هم اونطوری شد … این اعتراضات باید ادامه پیدا کنه. اینا باید بفهمن مردم کوتاه بیا نیستن. از بس خاتمی بی عرضه بود، (در انتخابات قبلی) اون همه تقلب شد و بابا نتونست رای بیاره. خاتمی آخرش گفت انتخابات سالم بوده، چون خودش برگزار کرده بود و به نام خودش نوشته می شد. خاتمی خیلی خیانت کرد … خاتمی مشکلات زیادی دارد واگر هم می آمد نمی توانست کاری بکند، مگر خاتمی دفعه قبل چکار کرده بود؟ فقط رأی داشت و گرچه رأی آورد اما دشمنانش هم زیاد بودند اما موسوی چون نبوده دشمن هم نداشته است و اصولگرایان هم حامی او بودند و حامی خاتمی نبودند. اصلاً موسوی خیلی بهتر است. چهره های دیگه باید میومدن که نیومدن. حسن روحانی باید میومد، لاریجانی باید میومد. باز به هر حال بهتر از احمدی نژاد می شد.» وی در پایان درباره صحبتهای پدرش با احمدی نژاد هم گفت: «پدرم در حرم امام به احمدی نژاد گفته که هم درباره من و هم درباره بچه هایم و دیگران اشتباه می کنی یا این حرفهایت را خودت اصلاح کن یا اگر بخواهی شعار بدهی، پیگیری می کنم و ما ول نمی کنیم.»
    نماز جمعه مختلط با حضور هاشمی رفسنجانی!
    ۲۶ تیر ۸۸، هاشمی رفسنجانی پس در قامت خطیب نماز جمعه به دانشگاه تهران رفت. البته این بار چهره های دیگری نیز پس از مدتها راهی نمازجمعه تهران شدند که شاخص ترین آنها مهندس موسوی و زهرا رهنورد بودند که بعد از ۲۰ سال در نماز جمعه تهران شرکت کردند. مهدی کروبی و هادی غفاری نیز از دیگر شرکت کنندگان نماز جمعه این روز بودند. همسر و ۲ دختر هاشمی نیز در نمازجمعه قسمت خواهران حضور یافته بودند. همسر هاشمی که رو به جمعیت نشسته بود هنگامی که بخش عمده‌ای از نمازگزاران شعارهای انقلابی سرمی‌دادند، رفتارهای تحقیرآمیزی از خود بروز می‌داد. هم چنین در این نمازجمعه که تقریباً از ابتدای این هفته تبلیغات وسیعی از سوی رسانه‌های حامی موسوی و برخی شبکه‌های خارجی برای شرکت در آن انجام شده بود، هیچ‌یک از رؤسای قوای سه‌گانه و مسئولین ارشد این قوا حضور نیافتند.
    تعدادی از حامیان موسوی نیز در نماز جمعه حضور داشتند و با شعار “هاشمی، هاشمی، سکوت کنی خائنی” و خواندن سرود یار دبستانی من و سوت و کف و شعارهایی همچون “مرگ بر چین” در حین صحبت های خطیب جمعه تهران، فضای متمایزی نسبت به دیگر نمازهای جمعه بوجود آوردند. هم چنین اقامه نماز به صورت مختلط، عدم رعایت اتصال با صفوف نمازگزاران و اقامه نماز با کفش از دیگر حواشی این نمازجمعه به شمار می آمد.
    شکایت خانواده‌های شهدا از کروبی
    ۲۰ مهر ۸۸، تعدادی از خانواده های شهدا طی نامه ای به دادستان دادگاه ویژه روحانیت تهران از کروبی به دلیل توهین به شهدا و نشر اکاذیب شکایت کردند. در قسمتی از شکایت نامه آمده است: «امضاء‌کنندگان ذیل جمعی از خانواده‌های شهدا هستند که در خصوص توهین و افترا و هتک حرمت و نشر اکاذیبی که حجت‌‌الاسلام کروبی تحت این عنوان که «یکی از دختران شهدا توسط مراجع انتظامی مورد تجاوز واقع شده و به قتل رسیده است» در حالیکه شخص موردنظر وی از خانواده شهدا نبوده و دارای سوء شهرت می‌باشد که هم اکنون در قید حیات است شکایت خود را اعلام داشته‌اند. موضوع اعلام شده از سوی آقای کروبی کذب محض بوده و باعث تشویش اذهان عمومی و سوء‌ظن نسبت به خانواده‌های شهدا گردیده است. در صورتی که آقای کروبی به عنوان رئیس سابق بنیاد شهید یا مسئول به راحتی می‌توانسته قبل از عنوان کردن این موضوع، درباره صحت و سقم آن تحقیقاتی به عمل می‌آورد. لذا ما جمعی از خانواده‌های شهدا از آقای مهدی کروبی شکایت داشته و خواستار تعقیب کیفری و مجازات نامبرده و اعاده حیثیت خانواده‌های شهدا طبق قواعد فقهی و حقوقی و قوانین جاریه جمهوری اسلامی ایران، می‌باشیم.»
    ۱۳ آبان ناکام برای اصحاب فتنه
    در حالی که از مدتها پیش از ۱۳ آبان، تبلیغات گسترده ای توسط طیف موسوم به سبز برای این روز آغاز شده بود، حضور اقشار مختلف مردم، دانشجویان و دانش آموزان جریان فتنه را در حاشیه قرار داد. مردم با شعارهای “مرگ بر آمریکا”، “مرگ بر اسرائیل”، “مرگ بر منافق”، “مرگ بر دیکتاتور مخملی”، “هم غزه هم لبنان خط مقدم ما است” و “سبز فقط سبز علی لعنت به سبز اموی” سر دادند و هم چنین تصاویری از شهیدان مطهری، بهشتی، همت، باکری را نیز به همراه داشتند. از طرف دیگر در حالی که اصلاح طلبان با پشتوانه رسانه های بیگانه و با صدور بیانیه های متعدد از مدتها پیش برای شرکت در راهپیمایی روز ۱۳ آبان آماده می شدند، حضور آنان تنها به پایتخت خلاصه شد و در عین حال فتنه گرانی که موفق به برهم زدن مراسم روز ۱۳ آبان نشده بودند، در مواجهه با شعارهای پی در پی مردم به سمت خیابان های اطراف حرکت کردند و ضمن سردادن شعارهایی چون مرگ بر روسیه، مرگ بر چین، جمهوری ایرانی و … با آتش زدن سطل های زباله یا شکستن شیشه برخی اتوبوس ها به راه خود ادامه دادند.
    اما در عین حال سیر تجمعات و راهپیمایی های طی ماههای اخیر حکایت از ریزش شدید پشتوانه مردمی اصلاح طلبان و قرار گرفتن آنها در موضع اپوزیسیون نظام دارد. هم چنین مهدی کروبی نیز که در بین اقلیت اغتشاش گران حاضر شده بود پس از حضور مردم خشمگین به سرعت گریخت. یاسر هاشمی رفسنجانی نیز با لباس مبدل در خیابان شهید بهشتی حضور پیدا کرده و به ساماندهی اغتشاشگران پرداخت.
    قاتل خواندن بسیجیان توسط موسوی
    ۴ آذر ماه ۸۸، میرحسین موسوی پانزدهمین بیانیه خود را به مناسبت هفته بسیج منتشر کرد. وی در این بیانیه بسیجیان را «جیره خوار دولت» و تلویحا «قاتل» معرفی کرد. وی در ادامه نیز خود و جریان متبوعش را داعیه دار بازگشت به آرمانهای اصیل انقلاب و اسلام ناب دانست. جریانی که به مدت ۸ ماه در صدد براندازی جمهوری اسلامی، میراث حضرت امام خمینی، بودند.
    بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران نیز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: “اخیرا یکی از نامزدهای ناکام انتخابات ریاست جمهوری دهم، بسیج را جیره خوار دولت دانسته است. قطعا نفس پاسخگویی به افرادی که برای نشان دادن حیات و هویت خویش فحاشی به چهره ها و تشکل های انقلابی و ارزشی را در دستور کار قرار داده اند، اشتباهی گزاف است اما چه کسی است که نداند تا قبل از برگزاری انتخابات، همین آقایان در ستاد خویش شاخه بسیجیان تاسیس کرده بودند؟ آیا در آن زمان نمی دانستند بسیج جیره خوار دولت است یا به جهت ترس از ریزش آرای خویش در جامعه انقلابی و متدینین خود را بسیجی معرفی می کردند؟ آیا روسپی گری سیاسی معنایی جز این مدل رفتارها دارد؟ و بر فرض صحت این ادعا، کسانی امروز بسیج را جیره خوار دولت جمهوری اسلامی می کنند که خود سر در آخور دشمنان ۳۰ ساله اسلام و امام و رهبری و دولت جمهوری اسلامی دارند.” در ادامه این بیانیه آمده است: “به نظر می رسد مماشات مسئولین قضایی در برخورد با سران فتنه و افرادی که پشت صحنه قتل ده ها نفر از شهروندان بی گناه طی حوادث بعد از انتخابات بوده اند، آنان را تا جایی گستاخ نموده که انقلابی ترین تشکل مردمی کشور را قاتل معرفی کنند. تشکلی که به فرمان حضرت امام (ره) تاسیس شد و انشاا… تا روز قیامت نیز خواری در چشم دشمنان خارجی و منافقین داخلی خواهد بود.”
    ۲۹ آذر ماه سال ۸۸، دفتر آیت‌الله منتظری رسماً خبر فوت ایشان را منتشر کرد.
    رهبر معظّم انقلاب اسلامی نیز در پیامی درگذشت آیت‌الله شیخ حسینعلی منتظری را تسلیت گفتند.
    در قسمتی از متن پیام آمده است: «ایشان فقیهی متبحّر و استادی برجسته بودند و شاگردان زیادی از ایشان بهره بردند. دورانی طولانی از زندگی آن مرحوم در خدمت نهضت امام راحل عظیم الشأن گذشت و ایشان مجاهدات زیادی انجام داده و سختی های زیادی در این راه تحمل کردند. در اواخر دوران حیات مبارک امام راحل امتحانی دشوار و خطیر، پیش آمد که از خداوند متعال می‌خواهم آن را با پوشش مغفرت و رحمت خویش بپوشاند و ابتلائات دنیوی را کفاره آن قرار دهد. اینجانب درگذشت ایشان را به همه بازماندگان بویژه همسر مکرّمه و فرزندان محترم آن مرحوم تسلیت می‌گویم و رحمت و مغفرت الهی را برای وی مسألت می‌کنم.»
    به بهانه فوت مرحوم منتظری، میرحسین موسوی و مهدی کروبی، در بیانیه مشترکی که صادر کردند، روز دوشنبه ۳۰ آذر ۱۳۸۸ را عزای عمومی اعلام کرده اند.
    آشوب و اغتشاش، در تشییع منتظری
    پس از تشییع پیکر آیت‌الله منتظری به سمت حرم مطهر حضرت معصومه(سلام الله علیها)، نماز بر ایشان به امامت آیت‌الله شبیری زنجانی در حرم مطهر اقامه شد. این درحالی بود که پیش از اقامه نماز، پیام مقام معظم رهبری به مناسبت درگذشت آیت الله منتظری قرائت شد. اگرچه مرحوم منتظری پیشتر در وصیتنامه خویش نسبت به  سیاسی شدن تشییع جنازه خود هشدار داده بود، اما تعدادی از افرادی که از تهران و نجف آباد به قم رفته بودند، ضمن اعلام شعارهایی علیه نظام اسلامی، به سنگ پراکنی و درگیری با مردم قم و هم چنین ایجاد خسارت به اموال عمومی در خیابانهای اطراف حرم مطهر حضرت معصومه (س) پرداختند.
    همچنین عدم حضور برخی از علما مراجع عظام تقلید همچون آیت الله صافی گلپایگانی، آیت الله مکارم شیرازی و آیت الله مصباح یزدی و آیت الله جوادی آملی در مراسم تدفین آیت الله منتظری مشهود بود. که این امر با دلخوری خانواده آیت الله منتظری هم روبرو بوده است. از سوی دیگر میرحسین موسوی و مهری کروبی نیز که جهت شرکت در تشییع جنازه در قم حضور یافته بودند در نماز میت شرکت نکرده و بلافاصله پس از مواجهه با اعتراض مردم قم به حضورشان در این شهر، از صحنه گریختند. در این میان برخی از دختران حامی موسوی که بدون حجاب مناسب و بی توجه به حفظ حرمت حرم کریمه اهل بیت، مشغول انجام حرکت‌های ساختارشکنانه وتعجب آمیز بودند، موجب تعجب و ناراحتی مردم مومن قم شد. پس از پایان آیین خاکسپاری پیکر آیت الله منتظری، گروهی از جمعیت حاضر باقی مانده در حرم، شروع به سر دادن شعارهایی ضد دولتی کردند که با حضور مردم قم متواری شدند‏.
    پس از این اتفاق بسیاری از مردم قم به صورت خودجوش به خیابانها آمده و اغتشاشگران را فراری دادند. آنها سپس با تجمع در خیابان های منتهی به حرم مطهر و هم چنین تجمع در برابر بیت یوسف صانعی و مرحوم منتظری اعتراض خود به فتنه انگیزی های بوجود آمده در این شهر را اعلام کردند. در همین حال و در شرایطی که بنا بر اخبار منتشر شده رسمی و عکس های ارسالی خبرگزاری‌ها، جمعیت تشییع کنندگان آیت الله متنظری بیست هزار نفر تخمین زده شده است، برخی سایت‌های خبری که همواره تلاش کرده اند با رویکردی ریاکارانه، منافع اقتصادی خود را تامین کنند، با درج اخباری عجیب و تامل برانگیز از قم، این جمعیت را میلیونی! توصیف کرده اند.»
    تجمع مردم قم در اعتراض به آشوب‌طلبی طرفداران موسوی
    در پی اهانت های صورت گرفته در مراسم تشییع آیت الله منتظری از سوی جمعی از فرصت طلبان و هم چنین تخریب اموال عمومی، مردم با تجمع در برابر بیت امام راحل خواستار برخورد قانونی با مسببین حوادث اخیر در این شهر شدند.
    معترضین سپس در برابر بیت یوسف صانعی تجمع کرده و با شعارهایی «همچون شهر مقدس قم، جای منافقین نیست» خواستار برخورد با  وی به علت حاشیه سازی ها و حمایت وی از اراذل و اوباش شده و با امضای طوماری خطاب به جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، اعلام «عدم صلاحیت مرجعیت صانعی» از سوی جامعه مدرسین را مطالبه نمودند.
    از همین رو آیت‌الله نوری همدانی در دیدار جمعی از اعضای نیروی دریایی سپاه و پاسداران شهید محلاتی تهران ضمن محکوم کردن شعارهای ساختار شکنانه سرداده شده توسط برخی افراد در مراسم تشیع پیکر آیت الله منتظری گفت: «سکوت در برابر این شعارهای ساختار شکنانه جایز نیست.» وی از برخی شعارهای سرداده شده در مراسم تشیع پیکر آیت الله منتظری به شدت انتقاد کرده و گفت: سکوت در برابر شعارهایی که دیروز در قم داده شد جایز نیست؛ زیرا تمام ارزش ها در هم شکسته شد.
    سوت و کف فتنه گران در شب عاشورا
    فتنه‌گران در شب عاشورای حسینی با حضور در حسینیه مقدس جماران به سردادن شعارهای انحرافی پرداخته و همزمان با حضور خاتمی در حسینیه سوت و کف زدند. در این مراسم که اجرای آن به عهده سهیل محمدی بود، خاتمی در حسینیه جماران وارد شد و همزمان با حضور وی حضار با سوت و کف به استقبال وی رفتند. در این حین، مشاجره‌های لفظی میان هتک حرمت‌کنندگان شب عاشورا و عده‌ای دیگر که به این رفتار معترض بودند، بالا گرفت و در ادامه منجر به زدوخوردهایی شد. در ادامه برنامه در حالی که خاتمی سخنرانی خود را آغاز کرده بود، درگیری میان افراد در محوطه بیرونی حسینیه جماران آغاز شد و سپس نیروی انتظامی با ورود به محل تلاش کرد کنترل اوضاع را به‌دست بگیرد.
    برخی افرادی که با نیروی انتظامی درگیر شده بودند، پس از متفرق شدن، اقدام به صدمه زدن به اموال شهروندان از جمله تعدادی از اتومبیل‌های پارک شده در خیابان یاسر منتهی به جماران کردند. در داخل حسینیه جماران و اوسط سخنرانی خاتمی نیز در حالی که چندین بار هتک حرمت شب عاشورا توسط فتنه‌گران با اقدام به کف زدن تکرار شد، درگیری‌ها بالاگرفت و تعدادی از حاضران با سردادن شعارهایی مانند “منافق حیا کن، جماران را رها کن” خواستار خروج این افراد از حسینیه شدند و خاتمی با مشاهده این وضع سخنرانی خود را قطع کرد و توسط محافظانش بلافاصله به بیرون منتقل شد. سپس درگیری میان افراد در حسینیه بار دیگر به بیرون از این محل نیز سرایت کرد که نیروی انتظامی اقدام به متفرق کردن برهم‌زنندگان نظم منطقه کرد. در حالی که این مراسم و سخنرانی خاتمی در آن نیمه‌تمام مانده بود، ترافیک ناشی از درگیری‌های پراکنده در خیابان نیاوران ایجاد شد که نیروهای انتظامی پس از دقایقی کنترل ترافیک منطقه را نیز در دست گرفتند.
    حرمت شکنی در روز عاشورا
    از صبح ۶ دی ۸۸، عده‌ای که به صورت سازماندهی شده بدون حمل هرگونه ادوات مخصوص عزاداران و دسته‌جات عزاداری، نمادهای سبز اموی را حمل می‌کردند، به صورت سازماندهی شده از خیابان‌های اسکندری به سوی تقاطع خیابان توحید، میدان فردوسی به سمت میدان انقلاب، میدان امام حسین(ع) پل چوبی، خیابان حافظ به سمت چهارراه کالج و چهارراه ولی‌عصر حرکت کردند و با اخلال در عبور و مرور عزاداران و مردمی که در تردد به سمت مجالس عزاداری بودند، شعارهای انحرافی سردادند. برخی بقایای فرقه موسوی شعارهای “مرگ بر دیکتاتور” و “یا حسین میرحسین” را در حالی که دست‌های خود را بالای سر گرفته و به هم می‌زدند، تکرار می‌کردند.
    این افراد هر خودرویی را که گمان می‌کردند ارتباطی با نیروهای انتظامی و یا مردم مؤمن دارد، با سنگ مورد حمله قرار می‌دادند. اغتشاش‌گران در تقاطع کریمخان- حافظ ۲ خودروی پلیس را آتش زدند و تاکنون آتش زدن ۲۶ موتور از موتورهای ناجا و مردم نیز گزارش شده است. این افراد همچنین در مسیرهای اصلی اقدام به آتش زدن سطل‌های زباله و قرار دادن آن‌ها در وسط خیابان کردند، به طوری که دود ناشی از این اقدام برخی خیابان‌ها را فراگرفت.
    فتنه گران در اطراف میدان ولیعصر، پرچم‌های مقدس یا زهرا(س) و یا حسین(ع) را پاره کردند. همچنین کیوسک پلیس نیز توسط این فتنه‌گران آتش زده شد.
    حضور فائزه هاشمی در جمع حرمت‌شکنان
    همان روز  ۶دی ماه، خبرگزاری فارس فیلمی از حضور فائزه هاشمی رفسنجانی در جمع اغتشاشگران روز عاشورا را منتشر ساخت و نوشت: «فائزه هاشمی پس از چند روز سپری کردن تعطیلات در شمال کشور، روز عاشورا هم به جمع آشوبگران در تهران پیوست. وی روز عاشورا به همراه حدود ۱۵ نفر از بستگان و خانواده در اغتشاشات حضور پیدا کرد.»
    حمایت مهدی کروبی از حرمت‌شکنان روز عاشورا
    مهدی کروبی طی بیانیه‌ای، عزاداران حسینی (ع) را جماعتی وحشی خطاب کرد و اعلام کرد: «امروز در عاشورای حسینی از بدو صبح جماعتی وحشی با خشونتی وصف ناپذیر بر مردم یورش بردند و جمع زیادی را مجروح، دستگیر و بنابرگزارش های رسیده تعدادی از هموطنان را به شهادت رساندند» و در ادامه نیز جمهوری اسلامی را با رژیم پهلوی مقایسه کرد و با شهید خواندن اوباش روز عاشورا، نتیجه گرفت جمهوری اسلامی از رژیم شاهنشاهی نیز بدتر است زیرا حرمت این روز را نگه نداشته است. کروبی در ادامه بیانیه خویش افرادی که در روز عاشورا شعار علیه جمهوری اسلامی و اصل ولایت فقیه سر می دادند را فرزندان زهرا (س) نامید و از فراری دادن آنها توسط عزاداران حسینی (ع) اعلام نارضایتی کرد.
    ۷ دی، آغاز اعتراضات مردم به حرمت‌شکنان ظهر عاشورا
    هفتم دی ماه ۸۸، مردم قم در حرکتی خودجوش هتک حرمت عاشورا و شعارهای ضد انقلابی و ساختار شکنانه در برخی خیابان های تهران را محکوم کردند. در این تجمع اعتراض‌آمیز که در حرم مطهر حضرت معصومه(س) برپا شد، مردم قم با سردادن شعار “منافق فتنه‌‌گر اعدام باید گردد”، “قوه قضائیه اقتدار، اقتدار” از مسئولان خواستند که نسبت به برخورد قاطع با مسببان و عاملان وقایع اخیر به ویژه عاملان هتک حرمت به عاشورای حسینی و مقدسات در شهر تهران اقدام کنند.
    علاوه بر مردم قم، مردم مشهد مقدس نیز با پوشیدن کفن، در مهدیه این شهر تحصن کرده‌ و خواستار محاکمه سران فتنه و برخورد جدی با حرمت‌شکنان عاشورای حسینی در تهران شدند.
    مردم تبریز و برخی از شهرهای دیگر از جمله اصفهان، قم، کرمانشاه و شیراز در اعتراض به بی حرمتی آشوبگران در عاشورای حسینی و تخریب اموال عمومی و وارد آوردن خسارتهای جانی و مالی فراوان به مردم به خیابانها آمده و با برگزاری تظاهرات اعمال این هتاکان را محکوم کردند. در راهپیمایی اعتراض آمیز مردم تبریز، خیل جمعیت با حرکت به سمت مصلای امام خمینی(ره) تبریز با سر دادن شعارهای انقلابی در محکوم کردن هتک‌حرمت روز عاشورا، خشم خود را به نمایش گذاشتند. اقشار مختلف مردم که تا شعاع چند کیلومتری مصلا را از هر طرف پوشانده بودند، یکصدا فریاد می‌زدند،”موسوی و کروبی اعدام باید گردد”،”منافق کجایی، حزب‌الله آمده”، “دستگاه قضایی مجازات، مجازات”، “موسوی حیا کن، انقلاب را رها کن”، “وای اگر خامنه‌ای حکم جهادم دهد” این در حالی بود که لحظه به لحظه صفوف مردمی فشرده‌تر می شد.
    یوم‌الله نهم دی ماه، روز میثاق با ولایت
    «در ظهر عزا حرمت ارباب شکستند علمدار کجایی، این فتنه گران راه عزاداران  تو بستند علمدار کجایی» شعاری بود که جمعیت کم نظیر راه پیمایان تهرانی در خیابان های منتهی به میدان انقلاب بارها و بارها آن را فریاد زدند. راهپیمایان تهرانی که همزمان با بسیاری نقاط کشور در خیابانهای تهران حضور پیدا کردند تا انزجار و خشم خود از حرمت شکنی نسل جدید منافقین به ساحت حضرت سیدالشهدا (ع) را اعلام کنند، در ادامه نیز با شعارهایی نظیر «لعن علی عدوک یا حسین، خاتمی و کروبی و میرحسین»، «هرجا که اغتشاشه، فائزه رد پاشه»، «جمهوری اسلامی شعار مسلمین است، جمهوری ایرانی حرف منافقین است»، «خامنه ای کیست علی زمان، مرگ بر این خوارج نهروان»، «به کوری منافق بسیجی بیدار است، برای هر بسیجی شهادت افتخار است»، «ما منتظریم تا علی اذن دهد، چشم سران فتنه را کور کنیم»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر موسوی»، «مرگ بر کروبی»، «مرگ بر خاتمی»، «مرگ بر اسراییل»، «مرگ بر منافق»، «کروبی بی سواد، آلت دست موساد»، «وقت عزا دست می زنه فائزه، سکوت هاشمی براش جایزه؟»، «سی سال توی جبهه‌ها، بسیجی‌ها رو زدن، صدام حسین نتونست، با میرحسین اومدن»، «حرف ما یک کلام، محاکمه والسلام»، «جنبش اشرافیت، گوگوش شده حامی ات»، «مرگ بر سه حسین، صدام حسین، باراک حسین، میرحسین» و … نسبت به سران فتنه خشم خود را ابراز کردند.
    هم چنین راهمپیمایان هنگامی که در مقابل بانک صادرات شعبه کالج که در روز عاشورا توسط اغتشاش‌گران به آتش کشیده شده بود تجمع کردند، با نشان‌دادن این ساختمان شعارهای این «سند جنایات موسوی است»، «ما عاشق حسینیم، دشمن میرحسینیم » و … را سر دادند.
    باز هم حرمت شکنی، این بار در دانشگاه شریف
    عده ای از هواداران موسوی در دانشگاه شریف، در حالی که سایر دانشجویان به جمع میلیونی مردم معترض در خیابان آزادی پیوسته بودند، با استفاده از محیط خلوت دانشگاه و در ادامه سیاست روز عاشورای حامیان موسوی در هتک حرمت از عزاداران حسینی، به خیمه عزاداری برپا شده در این دانشگاه هجوم برده و این خیمه را نیز به آتش کشیدند. ‌در حالی که به دلیل حضور دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در تجمع عاشورائیان تهران محیط این دانشگاه بسیار خلوت شده بود، تعدادی از حامیان موسوی، خیمه عزاداری دانشجویان این دانشگاه را به آتش کشیدند. این خیمه عزاداری که توسط هیئت‌الزهرای دانشگاه شریف، یکی از هیئت‌های پر مخاطب این دانشگاه و از شب اول محرم در ساختمان ابن سینای دانشگاه شریف برپا شده بود عصر امروز در آتش کینه حامیان موسوی سوخت. این در حالی است که هتک حرمت این جماعت از روز عاشورای حسینی موجب خروش میلیونی مردم ایران شده بود.
    آتش کشیدن خیمه عزای امام حسین(ع)، سنگ زدن به عزداران امام حسین(ع)، تخریب اماکن عمومی و بستن خیابان‌های پایتخت کشورِ عاشقان امام حسین(ع) و حمله به هیات‌های عزای امام حسین(ع) یخشی از حوادثی بود که عاشورای ۸۸ تهران آنها را به چشم خود دید. اگرچه بساط هلهله یزیدیان خیلی زود و با حضور به موقع مردم جمع شد و یزیدیان پس از مشاهده جمعیت انبوه مردم خشمگین از توهین به عزیزترین مقدساتشان، ترجیح دادند سلط‌های زباله را به حال خود بگذارند و فرار کنند اما داغ هتک حرمت روز عزای ارباب، چیزی نبود که براحتی از قلب عاشقان سیدالشهدا(ع) زدوده شود.
    حتی بعد از حماسه تاریخی ۹ دی هم که سیل خروشان غیرت دینی مردم بر آتش فتنه بود و خط پایانی بر تنفس فتنه‌گران، باز هم یادآوری آنچه در عاشورای ۸۸ گذشت و آن حوادث باورنکردنی و توهین‌های بی‌سابقه به «خون خدا»، جگر ایرانیان را خراش می‌دهد و اشک را بر گونه روان می‌کند.
    منبع: رجانیوز
    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *