• امروز : دوشنبه - ۸ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : 10 - ذو القعدة - 1444
  • برابر با : Monday - 29 May - 2023
4

واکسینه شدن ۱۸۰۰ جانباز لرستانی در برابر ویروس آنفلوآنزا

  • کد خبر : 13942
  • 16 مهر 1399 - 21:37
واکسینه شدن ۱۸۰۰ جانباز لرستانی در برابر ویروس آنفلوآنزا

معاون درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان گفت: کلیه جانبازان ۵۰ درصد و بالای ۵۰ درصد لرستانی در برابر ویروس آنفلوآنزا واکسینه می‌شوند.

افشین قنبری اظها داشت: کلیه جانبازان ۵۰ درصد و بالای ۵۰ درصد لرستانی در برابر ویروس آنفلوآنزا واکسینه خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه این طرح با همکاری دانشگاه علوم پزشکی لرستان البرز با هدف برای حفظ سلامت جانبازان گرانقدر هشت سال دفاع مقدس در برابر آنفلوانزا در حال انجام است، افزود: همه جانبازان ۵۰ درصد به بالا و جانبازان شیمیایی را شامل می‌شود.

معاون درمان سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان بیان کرد: تعداد این جانبازان حدود یک هزار و ۸۰۰ نفر است و به دنبال این هستیم که حدود یک هزار جانباز صعب العلاج را نیز به این طرح اضافه کنیم.

قنبریان تصریح کرد: سلامتی ایثارگران بیش از هرچیز دیگری دارای اهمیت است لذا تمام تلاش مجموعه بنیاد بر این است تا در فصل پاییز با شیوع دو بیماری آنفولانزا و کرونا بتوانیم سلامتی ایثارگران را حفظ کنیم.

لینک کوتاه : https://nisakhabar.ir/?p=13942

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.