• امروز : یکشنبه - ۲ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 10 - ربيع أول - 1445
  • برابر با : Sunday - 24 September - 2023
5
معاون آموزش و پرورش لرستان:

۲۵ درصد دانش آموزان لرستانی به «شبکه شاد» دسترسی ندارند

  • کد خبر : 14027
  • 03 آبان 1399 - 14:07
۲۵ درصد دانش آموزان لرستانی به «شبکه شاد» دسترسی ندارند

بازگیران، معاون آموزش و پرورش لرستان گفت: بیش از ۲۵ درصد دانش آموزان استان که دسترسی به شاد ندارند و آموزشها را از درسنامه و سی دی فرا می گیرند.

نصراله بازگیران  اظهار داشت: با توجه به وضعیت شیوع کرونا آموزشها به صورت غیر حضوری ارائه می شود و دانش آموزان آموزش ها را از طریق شبکه شاد دریافت می کنند.

وی افزود: در حال ۷۴ درصد دانش آموزان استان به نت و شبکه شاد دسترسی دارند و بیش از ۲۵ درصد دانش آموزان دسترسی به شاد ندارند که این دانش آموزان در روستاها و مناطقی هستند که به دلایلی نت و یا گوشی هوشمند و تبلت ندارند.

معاون آموزش و پرورش لرستان عنوان کرد: برای دانش آموزانی که دسترسی به شاد و نت ندارند، آموزشها از طریق درسنامه، سی دی و در مناطق سفید به صورت حضوی و با رعایت پروتکل های بهداشتی ارائه می شود.

بازگیران تصریح کرد: تلاش هایی انجام شده که هیچ دانش آموزی به دلیل نداشتن گوشی هوشمند و یا نت از تحصیل بازنماند و همه مدیران مدارس موظف هستند شرایط را اعلام کنند تا نسبت به ارائه آموزش به دانش آموزان اقدام شود.

وی بیان کرد: سال گذشته ۲۸ درصد دانش آموزان به نت دسترسی نداشتند اما با پیگیری های لازم و هماهنگی های انجام شده بیش از هزار مدرسه روستایی به اینترنت وصل شد و تنها ۲۵ درصد دانش آموزان امسال به اینترنت و تبلت دسترسی ندارند.

معاون آموزش و پرورش لرستان گفت: دانش آموزان برخی مناطق محروم و روستایی استان به دلیل نداشتن زیر ساخت لازم نمی توانند آموزشها را از طریق اینترنت دریافت نمایند که تهیه درسنامه و ارسال آنها به این مناطق در دستور کار است تا دانش آموزان بتوانند تحصیل را ادامه دهند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nisakhabar.ir/?p=14027

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.