• امروز : سه شنبه - ۹ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : 11 - ذو القعدة - 1444
  • برابر با : Tuesday - 30 May - 2023
2
رییس امور آب سلسله

۵۰ هکتار از حریم و بستر رودخانه‌های سلسله رفع تصرف می‌شود

  • کد خبر : 15784
  • 02 اسفند 1400 - 15:40
۵۰ هکتار از حریم و بستر رودخانه‌های سلسله رفع تصرف می‌شود

رییس امور آب سلسله گفت: ۱۰۲ مورد تصرف به ۵۰ هکتار از حریم و بستر رودخانه های این شهرستان شناسایی شده که در حال گذراندن مراحل قضایی جهت اجرای حکم هستند.

ذبیح جودکی  اظهار داشت: تاکنون ۱۳ هکتار از اراضی، حریم و بستر رودخانه ها در مناطق هنام، سراب زز، سراب گلم کاو و میان ولان و پنج هکتار از حریم و بستر رودخانه کهمان در شهرستان آزادسازی شده است و سایر پرونده های تصرف نیز در حال طی کردن مراحل صدور رای برای اجرای حکم هستند که در صورت صدور، امسال اجرایی می شوند.

جودکی همچنین اضافه کرد: ۲۰ حلقه چاه آب دارای اضافه برداشت در شهرستان شناسایی و در راستای صیانت و حفاظت از منابع آب زیرزمینی شهرستان مسدود شده است.

رییس امور آب سلسله با اشاره به کاهش بارندگی ها در استان و شهرستان اظهار داشت: اضافه برداشت این چاه ها برای کشت محصولات آبدوست بوده است که در راستای حفاظت از منابع زیرزمینی و حقوق بیت المال با مجوز دستگاه قضا قطع برق و مسدود شده اند.

جودکی با تاکید بر لزوم نصب کنتور هوشمند برای چاه های کشاورزی و صنعتی عنوان کرد: بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه برداشت آب های سطحی و زیرزمینی با اهتمام جدی برخورد می شود و بایستی خسارت وارده به آبخوان ها پرداخت شود.

وی با اشاره به نصب ۱۲ عدد کنتور هوشمند برای چاه های کشاورزی و سه عدد کنتور هوشمند برای چاه های صنعتی شهرستان در سالجاری گفت: ۴۳۳ حلقه چاه کشاورزی و صنعتی در شهرستان سلسله مجوز دارند که اداره امور آب آمادگی دارد ظرف ۲۴ ساعت نسبت به نصب کنتور هوشمند اقدام کند.

لینک کوتاه : https://nisakhabar.ir/?p=15784

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.