• امروز : سه شنبه - ۹ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : 11 - ذو القعدة - 1444
  • برابر با : Tuesday - 30 May - 2023
1

پلمب دو واحد صنفی هنجار شکن در خرم‌آباد

  • کد خبر : 16812
  • 13 فروردین 1402 - 18:48
پلمب دو واحد صنفی هنجار شکن در خرم‌آباد

رئیس پلیس امنیت عمومی انتظامی لرستان از پلمب ۲ واحد صنفی متخلف به علت عدم رعایت ضوابط و مقررات در شهرستان خرم‌آباد خبر داد.

سرهنگ رضا سبزواری در گفت‌وگو با رسانه‌ها اظهار داشت: در پی بازدیدها و دریافت برخی اخبار و مستندات مبنی بر اینکه دو واحد صنفی شامل یک تالار و یک رستوران بعضا ضوابط و مقررات مربوطه را رعایت نمی کنند موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی قرار گرفت.

وی افزود: ضمن تشکیل پرونده، با هماهنگی قضائی این ۲ واحد صنفی متخلف پلمب شدند‌.

رئیس پلیس امنیت عمومی انتظامی استان با بیان اینکه رعایت قوانین و مقررات از ملزمات یک واحد صنفی است تصریح کرد: پلیس با اختیارات قانونی با صاحبان صنوفی که به هر دلیل قوانین را نقض کنند برخورد خواهد کرد.

 سبزواری ضمن تقدیر و تشکر از همراهی خوب مردم و صاحبان صنوف بعلت رعایت قوانین و مقررات گفت: شهروندان محترم در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی برخی صنوف موارد را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

پایان پیام/

لینک کوتاه : https://nisakhabar.ir/?p=16812

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.