سردار نعمتاله باقری پیش از ظهر امروز در آئین استقبال از دانشجو معلمان در سالن اجتماعات پردیس علامه طباطبایی این شهرستان اظهار کرد: کسانی که امروز حماسهساز عملیات وعده صادق شدند، در دامان همین مدارس و معلمین تربیت شدهاند.وی خاطرنشان کرد: دشمن همه تلاش خود را در حوزه فرهنگی و آموزشی با استفاده از فضای رسانهای و مجازی به کار گرفته است، و لذا امروز کار معلمان امروز متفاوت از معلمان دهه ۶۰ و ۷۰ است. معلمان باید به سلاح جهاد تبیین مسلح شوندفرمانده سپاه لرستان با بیان اینکه معلمان باید به سلاح جهاد تبیین مسلح شوند، افزود: شما معلمان غیر از بازآموزی علم و دانش یک جهادگر در حوزه جهاد تبیین هستید حتما دانشجویان در این حوزه توانمند شوند.باقری با اشاره به حضور مقام معظم رهبری در نمازجمعه اخیر، تصریح کرد: امپراطوری دشمن پس از عملیات وعده صادق ۲ فضا را مشوش کرده بود مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی رهبر خود را در مکانی مخفی خواهد کرد اما با ورود معظمله، آبی بر این کرده دشمن ریخته شد و عملیات روانی دشمن خنثی شد.وی، نمایش قدرت نظام جمهوری به آمریکا و ایادی آن و همچنین ولایتمداری ایرانیان علیرغم تلاش دشمن برای القای ترس به مردم جهت حضور در نمازجمعه را خط بطلانی بر نقشه دشمن در تضعیف جایگاه رهبری و جدایی ولایت و مردم عنوان کرد.باقری گفت: همچنانکه مسلمانان جهان امروز به وجود چنین شخصیتی بر خود میبالند، ما نیز باید به عنوان یک ایرانی باید به وجود مقام معظم رهبری افتخار کنیم.
وی ادامه داد: جایگاه ولایت و رهبری یکی از برگهای برنده ما در دنیا در کنار مردمی ولایتمدار و مقتدر است و امروز در جمهوری اسلامی یکی از دستهای برتری ما وجود چنین فرماندهی در راس امور است.فرمانده سپاه لرستان با بیان اینکه ما باید به شرارتهای رژیم کودککش صهیونیستی پاسخ میدادیم و این اتفاق با وعده صادق ۱ و ۲ رخ داد، گفت: رژیم صهیونیستی ۱۲ ماهه است که درگیر یک جنگ فرسایشی شده و برای خروج از این بحران دست به عملیاتهای احمقانه زد، بنابراین انجام عملیات صادق از نظر زمانی یکی از بهترین وقتها بود.باقری بیان داشت: همانگونه که اعلام شد عملیات وعده صادق ۲ در خونخواهی ۳ شهید هنیه، سید حسن نصرالله و سردار نیلفروشان انجام گرفت؛ در راین اواخر دشمن در همه جا خود را درگیر کرده بودو از تعرض به یمن و سوریه تا لبنان و عراق را با این هدف انجام داد که دست برتر خود را نشان بدهد اما با عملیات وعده صادق 2 مشخص شد دست برتری با محور مقاومت و نظام جمهوری اسلامی است.وعده صادق معادلات دشمنان را بر هم زدوی با بیان اینکه بر هم زدن محاسبات و معادلات دشمن از دیگر دستاوردهای عملیات صادق ۲ بود، افزود: حجم قابل توجهی از موشکها در عملیات وعده صادق 2 در نقاط امن رژیم صهیونیستی فرود آمد و آن را ناایمن کرد.فرمانده سپاه لرستان با اشاره به پشتیبانی آمریکا از رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: آمریکا امروز مهمترین پشتوانه رژیم اشغالگر از نظر تجهیزات و تسلیحات است و عملیات وعده صادق تلنگری و تذکری به آمریکا زد مبنی بر اینکه ما میدانیم شما در چه جایگاهی نقشآفرینی میکنید.
باقری با تشریح برخی تفاوتهای وعده صادق ۲ با وعده صادق ۱ تصریح کرد: در عملیات وعده صادق یک بیشتر به دنبال نمایش قدرت بودیم و اولین نسل پهپادها را بکار گرفتیم. اما در وعده صادق ۲ بدنبال اعمال قدرت بودیم و اقتدار خود را بر دشمن حاکم کردیم.
دیدگاهتان را بنویسید