×

360 هزار دانش‌آموز لرستانی اول مهر راهی مدارس می شوند

  • ۱۶ شهریور ۱۴۰۵
  • ۰
  • مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان از آغاز سال تحصیلی برای 360 هزار دانش‌آموز خبر داد.

    360 هزار دانش‌آموز لرستانی اول مهر راهی مدارس می شوند
  • سید عیسی سهرابی، در حاشیه مانور بازگشایی مدارس گفت: آموزش‌وپرورش لرستان از اول مهر پذیرای حدود 360 هزار دانش‌آموز در بیش از 4 هزار و 900 مدرسه خواهد بود.

    او افزود: برای آغاز سال تحصیلی جدید، ساماندهی نیروی انسانی انجام شده و 18 هزار معلم برای فعالیت در مدارس ساماندهی شده‌اند تا فرآیند آموزشی از نخستین روز سال تحصیلی بدون وقفه آغاز شود.

    مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان ادامه داد: با حضور میدانی کارشناسان و مدیران، مسائل باقی‌مانده مدارس بررسی و برای رفع آن‌ها اقدامات لازم انجام می‌شود تا دانش‌آموزان سال تحصیلی جدید را در محیطی آماده و مناسب آغاز کنند.

    سهرابی با اشاره به اهمیت نظارت میدانی بر وضعیت مدارس بیان کرد: شرایط مدارس از نظر آمادگی فضای آموزشی و نحوه پذیرش دانش‌آموزان مورد بررسی قرار گرفته و تلاش می‌شود هرگونه نقص احتمالی پیش از بازگشایی رسمی مدارس برطرف شود.

    او با توضیح روند آماده‌سازی مدارس، فضای آموزشی و شرایط پذیرش دانش‌آموزان اشاره کرد: وضعیت آمادگی مدارس رضایت‌بخش است، اما نظارت‌های میدانی تا آغاز سال تحصیلی ادامه خواهد داشت.

    مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان خاطرنشان کرد: هدف ما این است که زنگ آغاز سال تحصیلی در اول مهر در شرایطی مناسب و با آمادگی کامل در مدارس این استان به صدا درآید.

    سهرابی ادامه داد: با اجرای مانور بازگشایی مدارس، آخرین مرحله پایش و آماده‌سازی مدارس در دستور کار قرار گرفته و کارشناسان و مدیران تا آغاز سال تحصیلی، روند آمادگی مدارس را به‌صورت میدانی دنبال خواهند کرد.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *