×

در بازدید از پروژه مطرح شد؛
وعده استاندار لرستان برای بهره‌برداری از تصفیه‌خانه الشتر وعده استاندار لرستان برای بهره‌برداری از تصفیه‌خانه الشتر

  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۴
  • ۰
  • استاندار لرستان وعده داد: شبکه داخلی تصفیه‌خانه شهر الشتر در سنوات آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

    وعده استاندار لرستان برای بهره‌برداری از تصفیه‌خانه الشتر وعده استاندار لرستان برای بهره‌برداری از تصفیه‌خانه الشتر
  • سید سعید شاهرخی امروز پنج‌شنبه در جریان بازدید از پروژه تصفیه‌خانه شهر الشتر، اظهار داشت: سازه اصلی این پروژه ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

    وی اظهار کرد: این پروژه از پروژه‌های پیشران شهرستان است که جمع‌آوری، انتقال و تصفیه شبکه آب‌وفاضلاب شهرستان را انجام می‌دهد.

    استاندار لرستان، ادامه داد: شبکه داخلی این طرح به طول ۸۶ کیلومتر به‌صورت ۱۰۰ درصد انجام شده است و در سنوات آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

    شاهرخی، افزود: این تصفیه‌خانه شش هزار مترمکعب در شبانه‌روز ظرفیت دارد و نقش مهمی در بهداشت، سلامت و اقتصاد منطقه دارد.

    وی گفت: شبکه داخلی این پروژه ۸۶ کیلومتر و خط انتقال آن به طول چهار کیلومتر، است.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *