چهارم آبان ماه سال جاری که خبر اختلال در سیستم سوخت گیری جایگاه های بنزین به یک باره، تیتر رسانه های داخلی شد، گویی یک خط کش ذهنی و خود ساخته در افکار عمومی شکل گرفت که آیا فقط ساختار ما قابل نفوذ است؟
شاید این رخداد بهانه ای بود تا درگزارشی از آنچه پس از هک سیستم سوخت بر زیرساخت کشورهای دشمن مانند، رژیم صهیونیستی و آمریکا تحمیل شد، مرور شود:
هک شدن آموزشکده مرکز فنی منافقین
رسانه ها در ۸ بهمن در خبری اعلان کردند که آموزشکده توانا، مرکز فنی و عملیاتی سایبری منافقین و تحت حمایت مسقیم وزارت خارجه آمریکا، هک شده است. هکر پس از اینکه سایت این آموزشکده را از دسترس خارج کرد در پیامی نوشت که اسامی مخاطبین این سایت را افشا خواهد کرد.
هک شدن ده ها نهاد مرتبت با رژیم صهیونیستی
شرکت فناوری «سایبریزن» در ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ در گزارشی مدعی شد که دهها نهاد مربوط به رژیم صهیونیستی هک شده است. دفتر مرکزی شرکت سایبریزن در شهر «بوستون» در ایالت ماساچوست واقع است با این حال، این شرکت دفاتری هم در لندن، توکیو و تلآویو دارد.
در گزارش سایبریزن ادعا شده بود که گروه «عصای موسی» توانسته به این اطلاعات دست پیدا کند . این گزارش مدعی شده است این گروه برای اولین بار در اکتبر ۲۰۲۱ شناسایی شد و هدفش ضربه زدن به شرکتهای اسرائیلی از طریق درز دادن اطلاعات حساس است.
روزنامه جروزالمپست به نقل از مقامهای فعلی و سابق رژیم صهیونیستی گزارش داده که اصلیترین نوآوری گروه عصای موسی این است که فعالیتهای این گروه کمتر به استفاده از تکنیکهای بدیع متکی است و بیشتر، بر اساس تحقیقات عمیق برای یافتن بخشهای آسیبپذیر رژیم اسرائیل متمرکز است.
گروه عصای موسی، طبق نوشته جروزالمپست، صنایع مختلفی از بخش انرژی گرفته تا گردشگری و مسافرت را هدف قرار میدهد.
هک اطلاعات شرکت دفاعی رافائل
در همین حال، یک موسسه دیگر به نام «کالکالیست» در گزارشی مدعی شده بود گروه عصای موسی اطلاعات مربوط به شرکت دفاعی رافائل را هک کرده است. جروزالمپست نوشته این گزارش مشخص نمیکند که آیا اطلاعات مذکور، اطلاعات حساس مربوط به سامانه گنبد آهنین بوده است یا خیر.
همزمان اما رسانههای اسرائیلی از هک شرکت صهیونیستی «e-post» فعال در زمینه ارائه خدمات پستی و تحویل مرسولات خبر دادند.
حمله سایبری به شرکت لجستیکی «گلد باند»
در حالی که این جنگ سایبری در ماه های اخیر به شدت در حال پیروی است و حملات سایبری علیه شرکتها و نهادهای رژیم صهیونیستی طی هفتههای گذشته تشدید شده است؛ شرکت لجستیکی «گلد باند» که مسؤولیت اداره کارخانه کشتیسازی رژیم صهیونیستی را بر عهده دارد نیز چندی پیش اعلام کرد که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.
ادعای شاباک درباره افشای اطلاعات مربوط به وزیر جنگ اسرائیل
این در حالی است که گروه هکری عصای موسی پیشتر نیز فایلهایی را شامل اطلاعات جزئی از صدها نظامی عضو ارتش رژیم اشغالگر قدس و تصاویر شخصی از «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم را در محیط «دارک نت» و «تلگرام» منتشر کرده بود. این اولین بار نبود که بنی گانتز هدف حمله سایبری قرار میگرفت. سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) نیز در ماههای اخیر اعلام کرده بود که نظافتچی خانه بنی گانتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اطلاعاتی را در اختیار یک گروه هکری قرار داده است.
در ماههای گذشته نیز نهادها و شرکتهای رژیم صهیونیستی به طور مکرر هدف حملات سایبری قرار گرفتند.
این در حالی است که روز هشتم آبان روزنامه «جروزالمپست» گزارش کرد که گروه هکری موسوم به سایه سیاه سرورهای شرکت اینترنتی رژیم صهیونیستی «سایبرسرو» (Cyberserve) را مورد حمله هکری قرار داده و آن را از دسترس خارج کرده و تهدید به افشای اطلاعات آن کرده است.
روزنامه اسرائیلی “واینت” نیز با انتشار گزارشی از هک شدن اطلاعات شخصی صدها سرباز اسرائیلی خبر داده است.
ادعای دویچه وله درباره هک اطلاعات سربازان اسرائیلی
دویچه وله در گزارشی ادعا کرد: این گروه هکری اطلاعات هک شده سربازان اسرائیلی را در برخی از گروههای تلگرامی و همچنین در “دارکنت” منتشر کرده است.
برخی از فایلهای هک شده سربازان اسرائیلی شامل اطلاعات مربوط به یگانهای آنها، همراه با نام، رتبه نظامی، نوع وظیفه و همچنین نامهنگاریهای آنان با یگانهایشان بوده است.
از سوی دیگر گفته میشود که نام و اطلاعات هزاران نوجوان اسرائیلی که دورههای آموزش مقدماتی ارتش این کشور را سپری میکنند، نیز هک شده است.
سایت “واینت” در ادامه نوشته است که این اطلاعات به موازات نام، آدرس، شمار تلفن شامل اطلاعات حساس شخصی همچون اطلاعات مربوط به اوضاع روحی و یا سطح درآمد و موقعیت اجتماعی این سربازان و خانوادههایشان بوده است.
هک شدن کامل سامانه پستی اسرائیل
بر طبق تصاویرمنتشر شده در اکانت فیسبوکی «کوبی سامبورسکی»، کارآفرین مطرح حوزه آیتی و سرمایهگذار اسرائیلی، تمامی قفسههای پستی شرکت E-Post رژیم صهیونیستی که کالاهای گوناگون مشتریان را در خود جای میداده است با نزدیک شدن کاربران به مراکز تحویل کالا، باز شده است.
در همین راستا «آمیتای زیو» پزشک مطرح اسرائیلی که بیشتر بر مسائل آرامش روانی و مشکلات درمانی بیماران پژوهش میکند در واکنش به این هک گسترده سامانه e-post اسرائیل، در اکانت توییتری خود تأکید کرده است که در صورت صحت این مطلب میتوان گفت آرامش روانی مردم به خطر افتاده “لحظهای را تصور کن که کالایی گرانقیمت سفارش دادهای و برای تحویل آن به قفسه خود مراجعه میکنی و میبینی تمامی قفسهها باز است و احتمال زیاد کالای تو در معرض خطر قرار گرفته است، واقعاً وحشتناک است.”
هک تلفن «بنی گانتز» وزیر جنگ یا جذب خدمتکار او توسط برخی دستگاههای امنیتی خارجی، دوربینهای مناطق حساس نظامی رژیم صهیونیستی، شرکتهای مهندسی «ایهود لوتایان»، «دیوید» و «اچ.جی.ام» و همچنین مشاهده شدن تأسیسات حیاتی صهیونیستها با دقت پنج سانتیمتر، حمله هکرها به وب سایتهای اسرائیلی و به فروش گذاشته شدن اطلاعات دستکم ۳ میلیون نفر ، اعتراف صریح شبکه ضد ایرانی “الحوار” به دستیابی ایران به اطلاعات وزیر جنگ و هزاران نیروی نظامی رژیم صهیونیستی! از دیگر تاسیسات و مجموعه های اسرائیل است که هک شده است.
حمله های هکری در حالی در چند ماه اخیر اتفاق افتاده است که اخبار حاکی از استیصال بنت درباره هکرها و دستور ویژه به شاباک برای جلوگیری از این روند است.
به نظر می رسد طی ماه های اخیر جنگ سایبری و قدرت نمایی هکرها در فضای مجازی به یکی از مهمترین عرصه های زورآزمایی تبدیل شده است اما باید دید چه کسی برای نخستین بار آغاز کننده نبرد هکرها بود؟!
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید