آیتالله محمدولی بلندنظر از جمله علمای بنام شهرستان سلسله میباشد که عمری را در راه تحصیل علوم مذهبی و دینی گذرانده و محبوبیت و جایگاه ویژهای در بین مردم این شهرستان و بخصوص جوانان دارد.
به گزارش نیساخبر“آیتالله حاج محمد بلندنظر در سال ۱۳۰۴ ه.ش. در شهرستان الشتر متولد شد. او ابتدا قرآن را در محضر پدرشان که معلم قرآن بودهاند در مکتب خانه یاد گرفته و در سن ۶ سالگی به خواندن نماز و قرآن مشغول و بعد از فوت پدر تحت تربیت مادری دلسوز و دائمالذکر قرار میگیرد.
در سن ۱۶ سالگی برای فراگیری علوم دینی عازم قم شده و در مدت یک سال در قم به تحصیل مشغول گشت. و سپس از آنجا وارد حوزه ی علمیهی کرمانشاه شد، در حالی که ریاست حوزه ی علمیه به عهدهی مرحوم آیت الله کاظمی مومیوند بوده است.
بعد از مدتی به دلیل اینکه پرداختن به دروس حوزوی در سطح عالی در این حوزه میسر نبوده است وی تصمیم میگیرد برای ادامه تحصیل به نجف اشرف مشرف شود. ابتدا وارد شهر کربلا میگردد و با توجه مشکلات بسیار زیاد وارد نجف اشرف میشود و چون هزینهی سفرشان تمام شده بود با راهنمایی دو نفر به محضر آیت الله شیخ علیمحمد بروجردی نجفی شرفیاب شده و به دستور ایشان به مدرسه ی علمیه ی نجف اشرف معرفی و در حجرهای اسکان مییابد.
با توجه به اینکه در آن زمان شهریهی طلاب را آیت الله العظمی آسید ابوالحسن اصفهانی پرداخت مینموده، او کتابی را در باب معین الضعفا مینویسد که شاید هزینهی چاپ آن را آسید ابوالحسن اصفهانی پرداخت نماید ولی متأسفانه رحلت میکند و کتاب همچنان چاپ نشده باقی میماند. آیتالله بلندنظر در محضر اساتیدی همچون آیتالله سیدابوالحسن اصفهانی، آیتالله سید محمود شاهوردی، آیتالله سیدعبدالهادی شیرازی و آیتالله سید محسن صدر کسب فیض نموده و به مدت ۲۰ سال در حوزهی نجف اشرف به تحصیل و درک مفاهیم دینی اشتغال داشته است. پس از ۲۵ سال به ایران برگشته و مدت سه سال در حوزه ی علمیهی کمالیه خرم آباد در محضر آیتالله حاج آقا روحالله کمالوند دروس فقه و اصول را پشت سر میگذراند و به درخواست آیتالله کمالوند به مدت ۲ سال امام جماعت مسجد صاحب الزمان(عج) بوده و از سال ۱۳۳۸ به بعد امام جماعت مسجد جامع شهر الشتر بودهاند.
وی قصد داشتند به حوزهی علمیه قم عازم شوند ولی به اصرار زیاد مردم شریف الشتر در این شهرستان ماند و به تبلیغ احکام و اقامهی نماز جماعت در مسجد جامع مشغول شد.
دیدگاهتان را بنویسید