×
خبر فوری

فرمانده سپاه ناحیه الشتر:
غدیر یوم الله ظهور است

  • 06 تیر 1403
  • ۰
  • فرمانده سپاه ناحیه شهرستان الشتر گفت:غدیر یوم الله ظهور است

    غدیر یوم الله ظهور است
  • سرهنگ پاسدار عبدالرحمن فرج‌الهی‌مقدم فرمانده سپاه شهرستان سلسله ضمن تبریک عید سعید غدیر خم‌ و اهمیت مسئله‌ جانشینی امام علی(ع) اظهار داشت: در تاریخ اسلام ما چهار یوم‌الله مبعث، غدیر، عاشورا و ظهور داریم که بعنوان یک فرایند انقلاب اسلامی از یوم‌الله مبعث شروع، با یوم‌الله غدیر استمرار، با عاشورا احیا و ان شاءالله در استمرار این روزها انقلاب اسلامی ما به یوم‌الله ظهور پیوند بخورد.

    وی گفت: در فرایند آغاز اسلام تاکنون یک جریان تحریف در جامعه‌ اسلامی به وجود آمده بود و اکنون نیز شاهد همین جریان در انقلاب اسلامی کشور خود هستیم.

    دکتر فرج‌الهی‌مقدم با اشاره به جمعیت ۱۲۰هزار نفری در روز غدیر خم که از خواص، نخبگان و عامه مردم تشکیل شده بود اظهار داشت: از واقعه غدیر تا رحلت پیامبر اکرم(ص)‌فقط ۷۰ روز گذشت اما دیدید که عهد و پیمان غدیرخم را فراموش کردند و همین امر باعث شد تا واقعه ظهر عاشورا صورت گیرد و همچنین امام زمان(عج) ۱۴۰۰ سال در غیبت کبری بسر ببرد.

    فرمانده سپاه شهرستان سلسله گفت: این فرمایش از امام انقلاب که “غدیر خم‌ کربلای عوام و صحنه عاشورا غدیر خواص بود” ولی دیدیم‌ در واقعه غدیرخم با اینکه بیعت گرفته شد اما جفا کردند و در شب عاشورا با اینکه بیعت گرفته شد اما وفا دیدید. و این‌ همه اتفاق به وسیله مردانی رخ داد که ادعای مسلمانی داشتند.

    دکتر فرج‌الهی‌مقدم با اشاره به این موضوع که دشمن می‌خواهد مردم را از انقلاب و انتخابات ناامید کند گفت: همانطور از نگاه امام راحل حفظ نظام از اوجب واجبات است، شرکت در انتخابات نیز یکی از راه‌های حفظ انقلاب می باشد.

    وی گفت: بعد از انقلاب مشروطه دو جریان تعالی‌خواه همچون شیخ فضل‌الله نوری، شهید مدرس‌ها و امامین انقلاب چشم به توان داخلی داشتند و همچنین جریان ترقی‌خواه همچون میرزا ملکم خان که می‌خواستند تمام و کمال غرب‌گرا باشند که متاسفانه هنوز شاید این جریان در کشور هستیم.

    فرمانده سپاه شهرستان سلسله با اشاره به مناظرات نامزدهای ریاست جمهوری در چند روز اخیر و بمباران خبری دشمن علیه افراد مشخص انقلابی گفت: شهید همت فرمودند هر جا دیدید دشمن توپخانه‌اش را به آن سمت گرفته بدانید آن جبهه، جبهه خودی است و مصداق واقعی این حرف امروزه در بحث انتخابات می‌بینیم.

    در پایان وی گفت: همانطور که امام انقلاب مدظله‌العالی فرمودند آن کسی که دلبسته‌ی آمریکا باشد و تصور کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، برای دولت آینده همکار خوبی نخواهد بود. او از ظرفیت‌های کشور استفاده نخواهد کرد و خوب مدیریت نخواهد کرد.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *