×

در لرستان؛
همایش ملی آسیب‌های اجتماعی با محوریت پیشگیری از خودکشی برگزار شد

  • 14 اردیبهشت 1404
  • ۰
  • دومین همایش ملی آسیب‌های اجتماعی ایران با محوریت پیشگیری از خودکشی در لرستان برگزار شد.

    همایش ملی آسیب‌های اجتماعی با محوریت پیشگیری از خودکشی برگزار شد
  • دومین همایش ملی آسیب‌های اجتماعی ایران با محوریت پیشگیری از خودکشی، با حضور مدیرکل دفتر مطالعات، رصد و پیوست اجتماعی وزارت کشور، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان، مدیران استانی و پژوهشگران دانشگاهی، به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

    سرپرست دانشگاه لرستان در این همایش در سخنانی، گفت: اگرچه رتبه ایران در بین سایر کشورها از نظر خودکشی، پایین است؛ اما همین مقدار پایین هم روند روبه‌رشد دارد که نگران‌کننده است؛ پس باید به راهکارهای علمی و جامعه‎محور، بیش‌ازپیش توجه کرد.

    مهرداد دادستانی، ادامه داد: بایستی مشارکت دانشگاهیان را تقویت کرد و راهکارهای علمی را گسترش داد؛ با راهکارهای علمی می‌توان آسیب‌های اجتماعی را کاهش داد.

    وی تصریح کرد: از فناوری‌های نوین همانند هوش مصنوعی هم باید برای پیشگیری از خودکشی، بهره گرفت؛ با علم و بر اساس عقلانیت علمی باید در زمینه پیشگیری از خودکشی، فعالیت کرد.

    سرپرست دانشگاه لرستان، بیان داشت: برگزاری این گونه همایش‌ها که ماهیت علمی و تخصصی دارند از جمله گام‌هایی است که حساسیت و مسئولیت جامعه و سیاست‌گذاران اجتماعی درباره آسیب‌های اجتماعی از جمله خودکشی را گسترش می‌دهد.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *