به گزارش نیساخبر، حجت الاسلام موسوی در خطبه های این هفته نماز جمعه الشتر با اشاره به تقدیم لایحه بودجه ۹۷ از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی جهت تصویب، اظهار داشت: در هفته گذشته شاهد تقدیم لایحه بودجه از طرف دولت به مجلس بودیم که این امر در موعد مقرر اتفاق افتاد و این فرصت را به منتخبان ملت می دهد تا با فراغت و بدور از شتاب زدگی و با برنامه ریزی درست دولت را مکلف به رعایت آن نمایند.
وی با بیان اینکه نمایندگان مجلس نباید فراموش کنند که دغدغه اصلی مردم، موضوع اشتغال است افزود: امروز اشتغال و تورم دغدغه اصلی جامعه و جوانان است و متاسفانه بسیاری از خانواده ها شرمنده فرزندانشان هستند.
خطیب جمعه الشتر ضمن تاکید بر اینکه برنامه بودجه باید به نفع مردم باشد، تصریح کرد: قوای مجریه و مقننه باید برای افزایش آنچه در جیب مردم است تلاش کنند، چرا که مردم به پای صندوق های رای رفتند تا با انتخاب شما، گره ای از گره های آنان باز شود.
وی ادامه داد: تحمیل گرانی و تورم بر مردم، آب به آسیاب دشمن ریختن است زیرا دشمن از هر فرصتی جهت ضربه زدن به کشور استفاده می کند.
امام جمعه الشتر با بیان اینکه مسئولین باید به دنبال رضایت مردم با برنامه ریزی صحیح باشند و از گرانی جلوگیری کنند، ابراز داشت: اینکه از جیب ملت، خرج ملت شود جالب نیست و اگر مسئولی نمی تواند فکر بهتری برای بهبود کسب و کار مردم کند محترمانه جای خود را به جوانی بدهد تا فرصت خدمتگزاری به مردم را بیابد و گرهی از مشکلات مردم را باز نماید.
وی تاکید کرد: همه مسئولان باید طوری برنامه ریزی کنند تا میزان بیکاری، تورم، آسیب های اجتماعی و بالا رفتن سن ازدواج در جامعه کاهش یابد؛ بخصوص نمایندگان مجلس مراقبت کنند تا با تصویب قوانین مربوط به تسهیل تحقق اقتصاد مقاومتی بدون در نظر گرفتن جناح بندی های سیاسی و مسائل حزبی، درصدد رفع مشکلات مردم باشند.
خطیب جمعه الشتر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تصمیم رئیس جمهور آمریکا مبنی بر به رسمیت شناختن قدس شریف به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، گفت: این موضوع خدمت ناخواسته آمریکا به ملتهای مسلمان بود چرا که موجب وحدت مسلمانان برای دفاع از فلسطین به عنوان مسئله اول جهان اسلام شد.
خطیب جمعه الشتر در پایان به ۲۷ آذرماه شهادت دکتر مفتح روز وحدت حوزه و دانشگاه و روز جهان عاری از خشونت اشاره و اظهار داشت: حوزه و دانشگاه دو بال پرواز هستند که می توانند جامعه را به سمت سعادت هدایت نمایند.
وی خاطر نشان کرد: زمانی که نشان دادیم بین حوزه و دانشگاه تعارضی وجود ندارد این امر نشان از مخالفت با خشونت و افراط گرایی دارد زیرا خشونت از طرف کسانی رخ می دهد که از علم و ایمان بهره ای نبرده اند.
دیدگاهتان را بنویسید